понеділок, 26 березня 2018 р.

Школа комп`ютерної грамотності

26 березня 2018 року на базі комунального закладу "Петрівське НВО "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів- гімназія" відбулося ІІ заняття школи комп*ютерної грамотності керівників дошкільних закладів з проблеми
" Хмарні технології у роботі керівників ЗДО"
(керівник: Ошега З.С., завідувач РМК комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти»), у ході якого розглядалося актуальне питання створення відео за допомогою YouTube каналу.


У ході теоретичної частини заняття керівники закладів дошкільної освіти ознайомилися із сервісом YouTube та його основними властивостями.У ході практичної частини заняття слухачі вчилися створювати та налаштовувати власний YouTube канал. Знаходили та переглядали відеоролики на сервісі YouTube. Завантажували ролик на комп’ютер. Розміщували ролик як посиланням так і вбудовували на сторінки особистого блогу. Створювали відеоролики за різними фото сюжетами заходів, завантажували на канал. Слухачі отримали і домашнє завдання:створити відеоролик на каналі YouTube та розмістити на сторінці блогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар