вівторок, 29 листопада 2016 р.

Семінар-практикум вихователів дошкільних навчальних закладів


29 листопада 2016 року на базі Володимирівського  ДНЗ  «Малятко» проведено районний семінар-практикум вихователів дошкільних навчальних закладів із проблеми «Система роботи педагогічного колективу з розвитку мовлення дошкільнят».
Із проблеми семінару виступили Сердюк В.Г., методист районного методичного кабінету при відділі освіти районної державної адміністрації, Стець Ю.В., керівник РМО вихователів дошкільних навчальних закладів.
Завідувач Володимирівського  ДНЗ  «Малятко» Шрам Р.В. ознайомила вихователів із інноваційними технологіями, літературою та посібниками, що використовуються для розвитку мовлення вихованців закладу та інформувала про досвід роботи педагогічних колективів Кіровоградщини, з яким ознайомилася на курсах підвищення кваліфікації.  
Керівник гуртка Володимирівського  ДНЗ  «Малятко» Черкас Н.І. розповіла про використання різноманітних видів театралізованої діяльності для розвитку мовлення та комунікативних умінь дітей дошкільного віку.
Учасники семінару відвідали заняття на тему «Кожному в пісочниці нам погратись хочеться», яке провела вихователь молодшої групи Куріпка Л.Д. та засідання театрального гуртка «Казка на долонці» (керівник гуртка Черкас Н.І.), переглянули відео занять з розвитку мовлення.
Присутні обмінялися думками з проблеми семінару та позитивно оцінили роботу педагогічного колективу Володимирівського ДНЗ  «Малятко».



Немає коментарів:

Дописати коментар