середа, 21 лютого 2018 р.

Співпраця закладів


На базі Володимирівського ДНЗ "Малятко" відбувся семінар-практикум для педагогів Володимирівського сектору Петрівського освітнього округу на тему : "Реалізація завдань освітньої лінії "Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі", нові методи та форми роботи, обмін досвідом".
У семінарі взяли участь педагоги Володимирівського, Ганнівського та Іскрівського дошкільних навчальних закладів, вчитель початкових класів Володимирівської ЗОШ І-ІІ ступенів Коломієць О. М.
Зі вступним словом та доповіддю на тему "В.О. Сухомлинський про управління розумовим вихованням" виступила завідувач базового закладу Шрам Р.В. Гості мали змогу переглянути заняття: з математики та сенсорики в молодшій групі (вихователі Черкас Н.І. та Куріпка Л.Д.), з математики в середній групі (вихователі Тараненко Н.В. та Жінчина Г.О.).
У ході круглого столу завідувач Ганнівського ДНЗ "Казка" Дуденко І. В. запрпонувала презентацію на тему "Блоки Дьенеша та палички Кьюізенера - нові напрямки в навчанні дітей логічного мислення", а вихователь Іскрівського ДНЗ Сімкович С. А. представила роботу за коректурними таблицями. Вихователь Ганнівського ДНЗ Козуб В.І. провела міні-педагогічний ринг, а Овдій Т. Д. - завідувач Іскрівського ДНЗ надала рекомендації щодо розвитку чуттєвої сфери та стимуляції пізнавальної активності дошкільника. За матеріалами сайту Володимирівського ДНЗ https://sites.google.com/view/voloddnz/для-вас-батьки/новини-2018

Немає коментарів:

Дописати коментар