понеділок, 25 травня 2020 р.


25 травня 2020 року відбулася онлайн-нарада керівників закладів дошкільної освіти району, проведена у формі відеоконференції в сервісі ZOOM. Нарада відбулася за участі директора комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» Григорія Москальця, методистів районного методичного кабінету та працівників комунальної установи.
На порядку денному онлайн-наради стояло актуальне питання «Про відновлення роботи закладів дошкільної освіти».
Директор комунальної установи «Петрівський РЦОЗО» Григорій Москалець звернув увагу керівників закладів дошкільної освіти на порядок та умови відновлення роботи закладів у період карантину, дотримання рекомендацій Міністерства охорони здоров`я України щодо організації протиепідемічних заходів у закладі дошкільної освіти на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби.
Методист районного методичного кабінету Валентина Сердюк надала методичні рекомендації щодо дотримання правил роботи дитсадків під час карантину, звернула увагу на організацію роботи з батьками вихованців, систему роботи з працівниками закладу, ознайомила з вимогами до підготовки та організації роботи з дітьми.
Зоя Ошега, завідувач районного методичного кабінету надала роз`яснення щодо продовження дистанційного навчання, участі у районних методичних заходах.
Керівники закладів дошкільної освіти отримали відповіді на актуальні питання порядку відкриття закладів, обмінялися досвідом організаційної роботи щодо підготовки дитсадків до роботи в умовах карантину.


Немає коментарів:

Дописати коментар