середу, 23 вересня 2020 р.


Шановні працівники закладів дошкільної освіти ! 

Щиро вітаємо Вас із  Всеукраїнським днем дошкілля. 

Цей день є справжнім святом мудрості, доброти і людяності, адже з педагога починається для юного покоління незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до успішного подальшого навчання.

Щире захоплення викликає ваша дивовижна здатність розкривати таланти, пробуджувати у своїх вихованців допитливість, вчити працьовитості, наполегливості, цілеспрямованості, доброті, чуйності, любові.  

Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, дюбов до дітей,  постійний творчий пошук,  великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

Дякуємо  Вам за педагогічну майстерність, любов до своєї справи.

Бажаємо знаходити радість у кожному дні, кожній миті життя,  нових професійних досягнень, здійснення мрій, позитивних емоцій. Нехай кожен ваш день розпочинається усмішкою, а завершується відчуттям задоволення, ваші думки та вчинки проміняться добром і щедрістю, а серця зігріваються щирою вдячністю ваших вихованців та їхніх батьків.

Зі святом Вас, дорогі працівники дошкілля!

 

2 коментарі:

  1. Шановна Валентино Григорівно!
    Від чистого серця вітаємо Вас з Днем Дошкілля!
    Бажаємо вам творчих здобутків, грунтовних методичних напрацювань, інноваційних підходів до справи навчання молодого покоління!
    Успіхів вам у праці, щастя - у житті, миру - у суспільстві, любові та порозуміння - у родині!
    З повагою колектив ДНЗ «Колосок»

    ВідповістиВидалити